De què parlem quan fem història de les dones?

Coincidint amb l'exposició sobre les dones de la Casa Masó, la Dra. Mònica Borrell parlarà de com s'està estudiant i revisant el paper de la dona en la història moderna i contemporània.

Dimarts 25 de maig de 2021  |  Casa Masó

L'exposició "Elles també hi eren. Les dones de la Casa Masó (1830-2015)" explica el paper de les dones de la família Masó i reivindica les seves aportacions socials i culturals a la Girona del seu temps. En aquesta conferència, la Dra. Mònica Borrell posarà aquest discurs dins en el conjunt de la perspectiva de gènere aplicada a la història moderna i contemporània, per mostrar com ha canviat i està canviant la recerca històrica al voltant de les dones.

Mònica Borrell Cairol és doctora en Història Contemporània per la Universitat de Barcelona, professora associada a la Secció d'Història Contemporània i Món Actual de la UB, i tècnica de recerca de l'Institut Interuniversitari d'Estudis de Dones i Gènere.

Aforament limitat, es recomana fer la inscripció enviant un correu a info@rafaelmaso.org. Amb la col·laboració de la Regidoria de Drets Socials i Cooperació de l’Ajuntament de Girona.


Ajuntament de Girona Col·legi d'Arquitectes de Catalunya - Demarcació de Girona Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Girona Universitat de Girona