La dona (i la dona artista) en la nostra història recent

L'escriptora Cristina Massanés parla amb Rosa Maria Gil sobre la reivindicació del paper de la dona en l'art i en la història, coincidint amb les exposicions dedicades a les dones de la Casa Masó i les artistes de l'Alt Empordà.

Dijous 17 de juny de 2021  |  Casa Masó

Cristina Massanés acaba de comissariar una exposició al Museu de l'Empordà de Figueres dedicada a "Pintar, crear, viure. Dones artistes a l'Alt Empordà (1830-1939)", i Rosa Maria Gil és la responsable de l'exposició que en aquests moments es pot veure a la Casa Masó, "Elles també hi eren. Les dones de la Casa Masó (1830-2015)". En aquesta conversa les dues especialistes compartiran les seves experiències a l'hora de fer la recerca que ha donat com a resultat aquestes exposicions.

Aforament limitat, es recomana fer la inscripció enviant un correu a info@rafaelmaso.org. Amb la col·laboració de la Regidoria de Drets Socials i Cooperació de l’Ajuntament de Girona.


Ajuntament de Girona Col·legi d'Arquitectes de Catalunya - Demarcació de Girona Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Girona Universitat de Girona