Visita la Casa Masó els vespres d'estiu

Aquest estiu també pots visitar la Casa Masó els vespres (visites guiades amb reserva prèvia). Fins el 30 de setembre.

A PARTIR DEL 8 DE JULIOL  |  Casa Masó

Aquest estiu els museus de Girona ofereixen activitats a la fresca perquè tothom gaudeixi d’una manera singular de l’extraordinari patrimoni històric, artístic, arquitectònic i cultural de la ciutat.

Les visites es faran a les 19 h i es repartiran al llarg del mes els dimarts, dimecres, dijous i divendres. Els dimarts serà el torn de la visita dinamitzada “La veu del vell edifici” al Museu d’Història de Girona, un recorregut per descobrir la història de l'edifici i els diferents usos que ha tingut al llarg del temps. Els dimecres es podran veure la visita teatralitzada “Amb ulls de dona” i la visita dinamitzada “En clau jueva”. La primera, al Museu del Cinema, tractarà sobre el paper de les dones en les històries que recull l’equipament partint de la vida de la primera directora de cinema i una de les creadores del gènere de la comèdia, Alice Guy; mentre que la segona visita, al Museu d’Història dels Jueus, donarà a conèixer els trets culturals i socials que marcaven la vida de la comunitat jueva gironina a l'edat mitjana, a través de les sales del Museu d'Història dels Jueus i els carrers del call de Girona.

La visita guiada "La Casa Masó al vespre”, sobre la història i l'arquitectura de la Casa Masó, i la visita teatralitzada "Art en primera persona", al Museu d’Art de Girona, sobre l’evolució de l’art des del romànic al segle XX, explicat per alguns del protagonistes de les seves obres, seran les propostes dels dijous. Finalment, els divendres qui ho vulgui podrà gaudir de la visita dinamitzada a l’exposició temporal "Els temps de la memòria" del Museu d'Arqueologia, un recorregut on es presentaran alguns dels objectes més rellevants de les col·leccions del museu.


Ajuntament de Girona Col·legi d'Arquitectes de Catalunya - Demarcació de Girona Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Girona Universitat de Girona