Visites guiades gratuïtes el Dia Internacional dels Museus

El Dia Internacional dels Museus 2022, que se celebra el 18 de maig, les visites guiades a la Casa Masó son gratuïtes

Dimecres 18 de maig de 2022  |  Casa Masó

El Consell Internacional de Museus (ICOM) aquest any ha convocat la celebració del Dia Internacional dels Museus amb el lema "el poder dels museus". Com a llocs incomparables de descoberta, llocs que ens ensenyen sobre el nostre passat i obren les nostres ments a noves idees, els museus tenen el poder de transformar el mon que ens envolta i construir un futur millor.

Per celebrar el DIM 2022, les visites guiades a la Casa Masó del dimecres 18 de maig seran gratuïtes per a tothom, però és imprescindible fer una reserva prèvia ja que l'aforament és limitat. Les visites son a les 11.30, 13, 16 i 17.30 h. Per reservar es pot fer a través d'aquest mateix web (omplint i enviant el formulari de reserva), o bé per correu electrònic a info@rafaelmaso.org. Indica el teu nom i cognoms, telèfon de contacte, quantes persones sereu, la vostra preferència horària, i si desitgeu la visita en català, castellà, anglès o francès. La reserva només quedarà confirmada quan rebis el correu electrònic de confirmació. Per qualsevol dubte pots trucar al 972 413 989. Us esperem!


Ajuntament de Girona Col·legi d'Arquitectes de Catalunya - Demarcació de Girona Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Girona Universitat de Girona