Reserva per visitar la Casa Masó

La Casa Masó només es pot visitar en visites guiades per a grups reduïts de com a màxim 8 persones, en hores predeterminades. La visita dura aproximadament 50 minuts. Per visitar la casa es recomana fer una reserva prèvia, per telèfon, per correu electrònic o omplint i enviant el formulari que trobareu a continuació.

Disponibilitat de visites

Les visites es realitzen amb reserva prèvia, de dimarts a dissabte. Per visitar la casa el dissabte és imprescindible fer la reserva abans del divendres a les 13 h. Horaris de visita:

 • D'abril a setembre: 11.30 h / 13 h / 17.30 h / 19 h
 • D'octubre a març: 11.30 h / 13 h / 16 h / 17.30 h

La casa està tancada tots els diumenges i dilluns, a més dels dies festius locals i nacionals. Consulteu el següent calendari per saber si la data i l'hora que us interessa està ocupada o si queden places lliures (si no surt com a "ocupat").

Formulari de sol·licitud de reserva

Tots els camps són obligatoris.

Informació personal

Informació de la reserva

Visites guiades de dimarts a diumenge. Tancat els dilluns.

He llegit i accepto les condicions de la visita.

Els camps del formulari són els estrictament necessaris per atendre la vostra sol·licitud. La informació incompleta o errònia de les dades enviades podria suposar que la Fundació no pogués atendre la sol·licitud. De conformitat amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, la Fundació Rafael Masó us informa que les dades facilitades seran incloses en un fitxer de la seva titularitat, amb la finalitat única i exclusiva d'oferir el servei sol·licitat.


Escriviu els caràcters de verificació tal i com apareixen a la imatge:

número cinc, lletra ics, lletra i, lletra be, lletra ca, lletra e

Condicions de la visita

 • Les reserves seran ateses per ordre de recepció, durant les hores d'oficina de la Fundació (de dimarts a divendres, de 10 a 14 h i de 16 a 18 h).
 • La persona que faci la reserva ha de tenir com a mínim 16 anys d'edat. Els menors de 16 anys només poden visitar la casa si van acompanyats per un adult.
 • Cada persona només pot fer una reserva per a un nombre màxim de 8 persones, inclosos els menors.
 • Cada persona només pot fer com a màxim una reserva al dia.
 • Les places són limitades i en cas de no poder oferir una visita el dia i hora desitjats us oferirem una data / hora alternativa, que podreu acceptar o refusar.
 • Un cop feta la reserva, rebreu un correu electrònic de confirmació indicant la data i hora de la visita. Si us plau, reviseu la informació per tal que sigui correcta. La reserva només serà vàlida si rebeu la confirmació.
 • Només es pot accedir a la casa el dia i l'hora indicats en la confirmació.
 • Sigueu puntuals. Cal recollir les entrades com a molt tard 15 minuts abans de l'hora reservada.
 • Si no es retiren les entrades a l'hora indicada, la reserva quedarà anul·lada, les entrades es posaran a la venda i l'accés quedarà condicionat a la disponibilitat del moment.
 • Qualsevol modificació en el nombre d'entrades reservades estarà condicionada a la disponibilitat de la casa.
 • En cas de cancel·lació, preguem que es comuniqui amb la màxima antelació possible.
Ajuntament de Girona Col·legi d'Arquitectes de Catalunya - Demarcació de Girona Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Girona Universitat de Girona