Crèdits i agraïments

L'origen d'aquest web és el que es va crear l'any 2006 per a la celebració de l'Any Masó. Volem fer arribar el nostre agraïment a la Demarcació de Girona del Col•legi d'Arquitectes de Catalunya per haver cedit a la Fundació Rafael Masó la titularitat del domini, així com bona part dels textos i imatges d'aquell web.

La majoria de les fotografies del web són de Jordi Puig, així com dels arxius de la Fundació Institut Amatller d'Art Hispànic, de la Demarcació de Girona del Col•legi d'Arquitectes de Catalunya i de la Fundació Rafael Masó. També n'hi ha algunes de l'Arxiu Municipal de Canet de Mar, del CEIP Agustí Xifre de Sant Gregori, de la col•lecció de Miquel Graells, de Ron Conijn i de Carles Sàiz. Volem expressar el nostre agraïment a totes les entitats i particulars que han cedit fotografies per al web.

Aquest web ha estat concebut i dissenyat per la Fundació Rafael Masó i l'Oficina de Comunicació de l'Ajuntament de Girona.

Ajuntament de Girona Col·legi d'Arquitectes de Catalunya - Demarcació de Girona Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Girona Universitat de Girona