Públic adult i familiar: "Ruta Masó en bicicleta"

Activitat proposada per a un diumenge al matí i conduïda per Rosa M. Gil, responsable d'activitats i del centre de documentació de la Fundació Rafael Masó.

Recorregut que s'inicia a la Farinera Teixidor i es clou a la Casa Masó, permet gaudir del desplegament de l'arquitectura de Rafael Masó i analitzar les primeres obres modernistes i els seus projectes que deriven cap al Noucentisme. També es presenten els propietaris i promotors de les cases, els seus oficis i l'estatus social de què gaudien. Una mirada atenta ens permetrà identificar detalls i formes que sovint ens passen desapercebuts i que sens dubte ajuden a comprendre el personatge, el seu entorn cultural i el moment social i històric en què desenvolupà la seva obra.

La ruta acaba amb una visita comentada a la Casa Masó, on els referents familiars i culturals amb què va créixer l'arquitecte serveixen per comprendre el moment cultural de la Girona de principis del segle XX i el context polític i social del Noucentisme.

Informació pràctica

  • Durada: tres hores.
  • Preu de la visita: 120 euros per grup.

Inscripcions

Per a més informació o per formalitzar inscripcions, si us plau envieu-nos un missatge a servei.educatiu@rafaelmaso.org.


Ajuntament de Girona Col·legi d'Arquitectes de Catalunya - Demarcació de Girona Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Girona Universitat de Girona