Públic adult i familiar: "Els diumenges la Casa Masó és per als més petits"


Indika, Programes Pedagògics i Divulgatius de la Diputació de Girona

El Servei Educatiu de la Fundació Rafael Masó ofereix una activitat per al públic familiar tots els diumenges fins a l'estiu. Es tracta de les visites a la Casa Masó de Girona per a pares i mares que vulguin acompanyar els seus fills mentre aquests juguen i aprenen en un entorn molt especial.

Aquesta activitat ha estat especialment dissenyada perquè els més joves coneguin el món de colors, formes i materials de l'arquitectura de Rafael Masó en família i amb altres nens i nenes de la seva edat. Alhora, l'activitat inclou jocs i exercicis perquè d'una forma divertida els nens i nenes puguin veure les diferències entre el mobiliari, la decoració, els estris i la vida d'una família en una casa de fa cent anys i els habitatges actuals, fomentant l'observació, la memòria i la descoberta juntament amb un adult.

Per tot això és una visita que s'ofereix el primer diumenge de cada mes a les 12 del migdia. Els nens i nenes poden tenir entre 3 i 10 anys, i han d'anar acompanyats almenys d'un adult. La durada de l'activitat és d'una hora i mitja i, com és habitual a la Casa Masó, sempre són grups reduïts per poder gaudir de la casa amb comoditat. És imprescindible reservar plaça, preferiblement amb una setmana d'antelació.

Les visites familiars s'han programat per a cada primer diumenge fins al 28 de juny, inclòs Setmana Santa i el pont de l'1 de maig.

Informació pràctica

  • Preu de la visita: 8 euros (1 adult i 1 infant); 12 euros (2 adults i 1 nen); 5 euros cada adult addicional; 2,50 euros cada infant addicional.

Inscripcions

Per a més informació o per formalitzar inscripcions, si us plau envieu-nos un missatge a servei.educatiu@rafaelmaso.org o truqueu al 972 413 989.


Ajuntament de Girona Col·legi d'Arquitectes de Catalunya - Demarcació de Girona Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Girona Universitat de Girona