Elles també hi eren. Les dones de la Casa Masó (1830-2015)

Aquesta mostra explica la vida d'onze dones de la família Masó que han viscut a la casa del carrer Ballesteries durant els darrers dos-cents anys.

Del 9 de març al 10 de setembre de 2021 – Casa Masó

Aprofitant el mirador privilegiat que ofereix la col·lecció i el llegat documental de la Casa Masó, l’exposició aprofundeix en la història de les dones que l’han habitat. La mostra descobreix el petit món de les filles, germanes, mares i esposes de la família Masó i, de retruc, el de les gironines i catalanes dels segles XIX i XX. L’exposició s’acompanya d’activitats que volen eixamplar la visió que tenim envers la història recent de les dones de la ciutat. S'exposen objectes personals de les protagonistes i documents de la seva activitat pública i privada, procedents de la col·lecció de la Fundació Rafael Masó i de particulars.

Exposició basada en el llibre de Rosa M. Gil Tort "Elles també hi eren. Història de les dones de la Casa Masó (1830-2015)" (Fundació Valvi). Comissariada per Rosa M. Gil Tort i produïda per la Fundació Rafael Masó.

Oberta de dimarts a divendres, de 10 a 14 h i de 15 a 18 h. Aforament limitat, mascareta obligatòria. Si us plau, mantingueu la distància de seguretat dins la sala d'exposicions.


Ajuntament de Girona Col·legi d'Arquitectes de Catalunya - Demarcació de Girona Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Girona Universitat de Girona