Notícies

divendres 15 de març de 2019

Exposició sobre l’arquitecte Josep M. Bosch Aymerich al COAC-Alt Empordà

El proper 20 de febrer, a 2/4 de 8 del vespre, s’inaugura a la Delegació de l’Alt Empordà del COAC la dissetena exposició de la sèrie "Col·leccions COAC", dedicada a la figura de l’arquitecte, enginyer i empresari Josep Maria Bosch Aymerich (1917-2015). L’acte comptarà amb la conferència del comissari de l’exposició, Roger Subirà, on repassarà la trajectòria professional de l’arquitecte.


La mostra, que es podrà veure a Figueres fins al 19 de maig, és una selecció de l’exposició que es va poder veure a la seu del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya a Barcelona fins el desembre passat. En concret, es mostra l’apartat “oci i turisme” que engloba els projectes de l’Hotel Cap Sa Sal a Begur (1955-1963), el projecte no realitzat del Flotel (hotel flotant) (1978), el Xalet per al Sr. Bloch, i el complex turístic de la Masella, Das i Alp (1965-1967).

L’exposició dóna a conèixer l’obra de Bosch Aymerich, a través de maquetes, plànols, dibuixos i fotografies procedents del conjunt documental que la Fundació Privada Bosch Aymerich va cedir a l’Arxiu Històric del COAC, per contribuir a situar la seva figura i la seva obra entre el conjunt de l’arquitectura del segle XX al nostre país.

Sala d'exposicions de la Delegació de l'Alt Empordà del COAC. Pujada de l'església, 6. Figueres.


Ajuntament de Girona Col·legi d'Arquitectes de Catalunya - Demarcació de Girona Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Girona Universitat de Girona