Notícies

dimarts 17 de maig de 2022

La Casa Masó torna ser un dels escenaris dels Tocs de Vi de l'Empordà

Els cellers que presentaran els seus vins al menjador de la Casa Masó aquest any son Pere Guardiola i La Vinyeta


Tocs de Vi de l’Empordà a Girona recupera enguany el format habitual i oferirà una programació diversa del 24 al 29 de maig per gaudir dels vins de l’Empordà, de la gastronomia de la restauració de la plaça de la Independència i del patrimoni de la ciutat. Durant tres dies, en aquest espai del centre de Girona s'oferiran vins DO Empordà i tapes, de les 18 h a les 23.00 h -excepte el diumenge, en què es tancarà a les 22.00 h-. El preu dels tastos de vi és de 12 euros i inclou la copa i 5 tiquets per degustar vi. El preu del tiquet de les tapes és de 7 euros i inclou 4 degustacions. En aquest cas, les entrades no es venen per Internet i es podran adquirir a la mateixa fira.

La fira Tocs de Vi de l’Empordà a Girona també programa aquest any quinze tastos de vins empordanesos a espais emblemàtics de la ciutat. Per primer cop s’incorpora el Refugi Antiaeri del Jardí de la Infància com a nou espai emblemàtic. Aquest tast es completarà amb l’experiència d’un simulacre d’atac aeri i la projecció de l’audiovisual Amagats sota terra. La recaptació dels tastos realitzats al refugi antiaeri es destinarà a ajuda humanitària per al poble ucraïnès.

Un altre dels nous espais que s’incorporen a la programació d’enguany és el pati interior de la botiga Zeppelin. En aquest lloc, a banda del tast, els participants també gaudiran d’una visita guiada a l’exposició sobre els 25 anys del Catan. A banda d’aquestes noves localitzacions, Tocs de Vi de l’Empordà a Girona ofereix tastos en espais habituals, com els Banys Àrabs, el claustre del monestir de Sant Pere de Galligants, la Casa Masó, el Museu d’Art de Girona o la torre del General Peralta de la Muralla, entre altres.

Els tastos tindran lloc des del dimarts 24 de maig fins al dissabte 28 de maig. Aquestes activitats tindran un preu de 10 euros a excepció del tast itinerant que tindrà un preu de 12 euros. Les entrades es poden adquirir al web de la DO Empordà a partir del dimarts dia 17 de maig a les 12 h. Els tiquets per a la fira de la plaça de la Independència s’han de comprar en el mateix espai.


Ajuntament de Girona Col·legi d'Arquitectes de Catalunya - Demarcació de Girona Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Girona Universitat de Girona