Català Español English
Casa Masó

Lloguer d'espais de la Casa Masó

La Casa Masó no és només una magnífica casa-museu, sinó que també és l'escenari ideal per a reunions d'empresa, presentacions i sessions de treball per a grups reduïts. La biblioteca i la sala de projeccions de la casa estan a disposició d'empreses, entitats i institucions que vulguin dur-hi a terme trobades amb clients o col·laboradors en un espai únic al barri vell de Girona. Tot l'edifici està equipat amb wifi.

A més, també s'ofereix la possibilitat de llogar el magnífic menjador i altres espais històrics de la Casa Masó durant unes hores o tot un dia per fer-hi determinats actes d'empresa, des d'un còctel fins a un sopar, combinats amb una visita guiada a la resta de l'edifici a càrrec del servei de visites guiades de la Fundació.

Per conèixer les condicions d'ús, la capacitat d'aforament, la disponibilitat de dates i horaris i les tarifes, poseu-vos en contacte amb la Fundació Rafael Masó per telèfon al 972 413 989, envieu un missatge a info@rafaelmaso.org o simplement veniu a visitar-nos durant les hores d'oficina (de dimarts a divendres, de 10 a 18 h). Us ajudarem a organitzar l'acte, us podem oferir un servei de càtering i assessorar-vos en tos els aspectes necessaris per assegurar que sigui un esdeveniment inoblidable. Demaneu pressupost, sense compromís.