Català Español English
Casa Masó

Visita

La Casa Masó és la casa natal de Rafael Masó (1880-1935), una de les obres més importants de la seva arquitectura i l'única que està oberta al públic de les famoses cases del riu de Girona. La casa s'ha conservat amb el mobiliari i la decoració de l'època noucentista, i també ofereix unes vistes inèdites de la ciutat.

La Casa Masó actual és el resultat de la successiva unió de quatre cases adquirides per la família entre mitjans del segle XIX i principis del XX, i el seu aspecte actual és semblant al que va tenir després de l'última intervenció de Rafael Masó, l'any 1919. Des de 2006 la casa és propietat de l'Ajuntament de Girona i està gestionada per la Fundació Rafael Masó.


La Casa Masó és accessible per a persones amb cadira de rodes.

Horaris

La Casa Masó es pot visitar de dimarts a dissabte. Diumenge i dilluns és tancada, i també els dies festius locals i nacionals. Recomanem comprar l'entrada anticipada per poder escollir el dia, l'hora i l'idioma (català, castellà, anglès o francès). Si no pots escollir l'idioma és que ja està predeterminat.

Per a grups de més de 10 persones, escriu a info@rafaelmaso.org amb un mínim de 4 dies d'antelació.

Una vegada adquirida l'entrada no es faran devolucions, excepte per cancel·lació de la visita. En aquest cas, la Fundació Rafael Masó es compromet a la devolució de l'import.

Qualsevol canvi de dia/hora de la visita es podrà fer només en funció de la disponibilitat i serà vàlid únicament si rebeu una confirmació de la Fundació. Si us plau, envieu un missatge a info@rafaelmaso.org. Només podem gestionar canvis de dimarts a divendres durant les hores d'oficina.

La Casa Masó es troba al número 29 del carrer de les Ballesteries de Girona.

On som

Tarifes

10

Entrada individual


7

Carnet Jove


5

Entrada reduïda 50%

Targeta Girona Cultura, Voluntariat per la Llengua, família nombrosa o monoparental, discapacitats, estudiants, pensionistes, jubilats i aturats; cal presentar l'acreditació corresponent.


0

Entrada gratuïta

Menors de 16 anys (acompanyats d'un adult), visites a l'exposició temporal i membres de l'ICOM (cal presentar l'acreditació corresponent).

El dia 16 d'agost, aniversari del naixement de Rafael Masó, l'entrada és gratuïta per a totes les persones amb targeta Girona Cultura.