Informació general

Tarifes

10 €

Entrada individual

7 €

Carnet Jove

5 €

Entrada reduïda 50%

Targeta Girona Cultura, Voluntariat per la Llengua, família nombrosa o monoparental, discapacitats, estudiants, pensionistes, jubilats i aturats; cal presentar l'acreditació corresponent.

0 €

Entrada gratuïta

Menors de 16 anys (acompanyats d'un adult), visites a l'exposició temporal i membres de l'ICOM (cal presentar l'acreditació corresponent).

El dia 16 d'agost, aniversari del naixement de Rafael Masó, l'entrada és gratuïta per a totes les persones sòcies del Club Girona Cultura.

La Casa Masó

La Casa Masó és la casa natal de Rafael Masó (1880-1935), una de les obres més importants de la seva arquitectura i l'única que està oberta al públic de les famoses cases del riu de Girona. La casa s'ha conservat amb el mobiliari i la decoració de l'època noucentista, i també ofereix unes vistes inèdites de la ciutat.

La Casa Masó actual és el resultat de la successiva unió de quatre cases adquirides per la família entre mitjans del segle XIX i principis del XX, i el seu aspecte actual és semblant al que va tenir després de l'última intervenció de Rafael Masó, l'any 1919. Des de 2006 la casa és propietat de l'Ajuntament de Girona i està gestionada per la Fundació Rafael Masó.

Horaris

La Casa Masó es pot visitar de dimarts a dissabte. Diumenge i dilluns és tancada, i també els dies festius locals i nacionals. Sempre recomanem fer una reserva prèvia, però per visitar la casa el dissabte és imprescindible fer la reserva abans del divendres a les 13 h.

Es recomana trucar o escriure un correu electrònic amb antelació per reservar la visita i per conèixer els horaris, ja que les visites són sempre guiades i per a un nombre màxim de vuit persones a cada visita, i els horaris poden variar en funció de les reserves que haguem rebut. Per a qualsevol dubte, si voleu parlar amb nosaltres, els horaris d'oficina són de dimarts a divendres de 10 del matí a 6 de la tarda.

La Casa Masó és accessible per a persones amb cadira de rodes.

Ajuntament de Girona Col·legi d'Arquitectes de Catalunya - Demarcació de Girona Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Girona Universitat de Girona