Descobreix cent anys de llibres al cor de Girona

Visites guiades amb els clubs de lectura de les biblioteques

Divendres 17 de maig de 2019  |  Casa Masó

Si formes part d’un club de lectura de les Biblioteques de Girona i t’interessa la història dels llibres i els diaris, hem preparat una sèrie de visites guiades a l’exposició “Treballem per l’art: la Impremta Masó de Girona (1889-1992)”. L’exposició és un recorregut per un segle de la cultura visual, literària i periodística de la ciutat de Girona. De la Impremta Masó en sortia cada dia el “Diario de Gerona de avisos y noticias” –més endavant “Diari de Girona”– i també s’hi van produir els magnífics programes de les activitats que es feien a la sala Athenea, entre 1914 i 1917; i esplèndides edicions de llibres de Joaquim Torres Garcia, Josep Tharrats i Miquel de Palol, entre d’altres.

Inscripció prèvia a totes les biblioteques de Girona. Places limitades. Ho organitza: Biblioteques de Girona i Fundació Rafael Masó.


Ajuntament de Girona Col·legi d'Arquitectes de Catalunya - Demarcació de Girona Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Girona Universitat de Girona