De moment no podem fer activitats ni visites guiades

Però la Fundació continua oberta en línia. Al peu d'aquesta pàgina trobaràs l'enllaç de la Fundació a Google Art Project amb la visita virtual, les exposicions i la col·lecció en línia. Gràcies per la visita!

Dilluns 25 de gener  |  Casa Masó

Per evitar la propagació i ajudar a la contenció del brot epidèmic, i seguint les recomanacions d'higiene i de mobilitat de les autoritats sanitàries, a la Casa Masó no podem fer activitats ni visites guiades mentre estiguin en vigor les mesures especials de contenció de l’activitat laboral i social, de la mobilitat i en matèria de salut pública. De moment, en el cas de la Casa Masó, aquestes mesures es mantenen fins el dia 25 de gener.

Estem treballant per poder programar noves activitats tan aviat com sigui possible. De dimarts a divendres si que es pot visitar l'exposició temporal dels 50 anys de l'Arxiu Històric del COAC a la sala d'exposicions de la Casa Masó. Com a tot arreu, és obligatòria la mascareta, la distància de seguretat i el rentat de mans.

Disculpeu les molèsties. Per qualsevol dubte o aclariment ens podeu trucar, de dimarts a divendres (d'11.30 a 18 h) al 972 413 989 o ens envieu un correu a info@rafaelmaso.org


Ajuntament de Girona Col·legi d'Arquitectes de Catalunya - Demarcació de Girona Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Girona Universitat de Girona