Elles també hi eren. Les dones de la Casa Masó (1830-2015)

Inauguració de l'exposició sobre la vida d'onze dones de la família Masó dels últims dos-cents anys.

Divendres 5 de març de 2021  |  Casa Masó

Aprofitant el mirador privilegiat que ofereix la col·lecció i el llegat documental de la Casa Masó, l’exposició aprofundeix en la història de les dones que l’han habitat. La mostra descobreix el petit món de les filles, germanes, mares i esposes de la família Masó i, de retruc, el de les gironines i catalanes dels segles XIX i XX. L’exposició s’acompanya d’activitats que volen eixamplar la visió que tenim envers la història recent de les dones de la ciutat. S'exposen objectes personals de les protagonistes i documents de la seva activitat pública i privada, procedents de la col·lecció de la Fundació Rafael Masó i de particulars.

L’acte forma part de la commemoració del Dia Internacional de les Dones (8 de març).

Exposició basada en el llibre de Rosa M. Gil Tort "Elles també hi eren. Història de les dones de la Casa Masó (1830-2015)" (Fundació Valvi). Comissariada per Rosa M. Gil Tort i produïda per la Fundació Rafael Masó.

Acte d'inauguració amb aforament limitat.


Ajuntament de Girona Col·legi d'Arquitectes de Catalunya - Demarcació de Girona Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Girona Universitat de Girona