Taller de Viquipèdia: Viquidones de la Casa Masó

Taller d’iniciació a la tasca de “viquipedista” i d’elaboració d’articles sobre 17 gironines triades entre les dones de la Casa Masó i altres personalitats rellevants que encara no tenen article propi.

Dissabte 20 de març - . h / Dissabte 10 d'abril - . h  |  Casa Masó

Com a complement a l’exposició “Elles també hi eren. Les dones de la Casa Masó (1830-2015)” que es pot visitar a la Casa Masó, i per millorar el coneixement de la trajectòria i la memòria de les gironines, proposem la redacció d’articles a la Viquipèdia de 17 dones de Girona que encara no en tenen.

Aquesta activitat compte amb el suport de l’amical Viquipèdia i s’inscriu dins el projecte Viquidones. El taller es planteja amb una formació inicial sobre redacció de textos i la proposta de 17 biografies, amb bibliografia i material gràfic per redactar-les.

ACTIVITAT NO PRESENCIAL. Places limitades. Més informació i inscripcions a info@rafaelmaso.org
Activitat organitzada per Amical Wiquimèdia i la Fundació Rafael Masó. Amb la col·laboració de la Regidoria de Drets Socials i Cooperació de l’Ajuntament de Girona.


Ajuntament de Girona Col·legi d'Arquitectes de Catalunya - Demarcació de Girona Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Girona Universitat de Girona