Elles també hi eren. Les dones de la Casa Masó (1830-2015)

Visita guiada a l'exposició sobre la vida d'onze dones de la família Masó que han viscut a la casa del carrer Ballesteries durant els darrers dos-cents anys.

Dijous 3 de juny - . h / Dijous 8 de juliol - . h / Dijous 15 de juliol - . h  |  Casa Masó

Aprofitant el mirador privilegiat que ofereix la col·lecció i el llegat documental de la Casa Masó, l’exposició aprofundeix en la història de les dones que l’han habitat. La mostra descobreix el petit món de les filles, germanes, mares i esposes de la família Masó i, de retruc, el de les gironines i catalanes dels segles XIX i XX. S'exposen objectes personals de les protagonistes i documents de la seva activitat pública i privada, procedents de la col·lecció de la Fundació Rafael Masó i de particulars.

Visita comentada a càrrec de Rosa M. Gil Tort, comissària de l'exposició i autora del llibre "Elles també hi eren. Història de les dones de la Casa Masó (1830-2015)" (Fundació Valvi).

Aforament limitat, mascareta obligatòria. Si us plau, mantingueu la distància de seguretat dins la sala d'exposicions. Inscripcions a info@rafaelmaso.org


Ajuntament de Girona Col·legi d'Arquitectes de Catalunya - Demarcació de Girona Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Girona Universitat de Girona