Concert a Cegues a la Casa Masó

Descobreix la sorpresa d'un "concert a cegues" al menjador noucentista de la casa del carrer Ballesteries

Dissabte 13 de novembre - 18 h  |  Casa Masó

Aquest any la Casa Masó torna ser un dels escenaris del festival Concerts a Cegues, que segueixen creixent i la tercera edició arriba aquesta tardor amb vuit dates i l’estrena de nous espais. Després d’una segona edició que es va haver d’ajornar per les restriccions sanitàries, el cicle torna a les dates originals entre octubre i desembre i ho fa carregat de novetats. Un altre espai que s’estrenarà en la tercera edició del festival serà el dels soterranis de la Catedral de Girona, que serà un dels principals atractius d’enguany. A banda d’aquestes dues localitzacions també hi haurà actuacions a la Casa Masó, els Banys Àrabs, la Capella de Sant Jaume, el monestir de Sant Pere de Galligants, el Museu d’Història de Girona i el Museu d’Art de Girona.

Com en les edicions anteriors, als espais amb aforaments més reduïts s’hi farà una doble sessió. Aquest és el cas de la Casa Masó, on es pot escollir el concert a cegues a les 18 h o a les 20 h.


Ajuntament de Girona Col·legi d'Arquitectes de Catalunya - Demarcació de Girona Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Girona Universitat de Girona