Una conferència per a bibliòfils

Si ets un amant dels llibres antics, i especialment dels llibres il·lustrats, no et pots perdre aquesta conferència d'Albert Domènech.

Dijous 3 de novembre de 2022  |  Casa Masó

L'historiador i bibliòfil Albert Domènech presenta la conferència "L'hivern abans de la primavera impresa: l'estètica dels llibres al segle XIX". Domènech és un especialista en llibres antics, en llibres il·lustrats i en la història del llibre a Catalunya. La seva conferència és una activitat vinculada a l'exposició temporal "Imatge & Poesia. Les poètiques de la modernitat", que es pot visitar a la Casa Masó, per tal d'introduir-nos en el món apassionant de la col·laboració entre escriptors, artistes, gravadors i impressors.

L'entrada és gratuïta. però l'aforament és limitat, per la qual cosa es recomana fer una inscripció prèvia enviant un correu a info@rafaelmaso.org indicant quantes persones sereu.


Ajuntament de Girona Col·legi d'Arquitectes de Catalunya - Demarcació de Girona Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Girona Universitat de Girona