Visita comentada a "Imatge & Poesia", amb els dos comissaris de l'exposició

Margarida Casacuberta i Aitor Quiney, comissaris de l'exposició "Imatge & Poesia. Les poètiques de la modernitat" fan una visita comentada conjunta a l'exposició.

Dijous 9 de febrer - 19 h  |  Casa Masó

Casacuberta, filòloga, i Quiney, historiador de l'art, explicaran els continguts i la tesi que planteja aquesta mostra, un ampli i dens recorregut per la col·laboració entre poetes i artistes a Catalunya des del simbolisme fins a les avantguardes.

A més de llibres i revistes, l'exposició inclou dibuix, pintura, escultura i cartellisme, amb obres originals d'artistes com Rusiñol, Apel·les Mestres, Isidre Nonell, Ismael Smith, Josep Obiols, Joan Miró, Federico García Lorca i Salvador Dalí, entre molts altres. Els comissaris explicaran les singularitats d'algunes d'aquestes obres, algunes poc conegudes, i les relacions entre artistes i poetes a Catalunya durant el primer terç del segle XX.

Activitat gratuïta, però amb aforament limitat, per la qual cosa es recomana fer una reserva enviant un correu electrònic a info@rafaelmaso.org indicant quantes persones sereu.


Ajuntament de Girona Col·legi d'Arquitectes de Catalunya - Demarcació de Girona Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Girona Universitat de Girona