Català Español English
Agenda

Diàlegs contemporanis amb la Casa Masó: "Interiors al quadrat" de Pep Camps

Girona dedica una retrospectiva a Pep Camps repartida en quatre espais, la Casa de Cultura, la Fundació Fita, l'Escola d'Art de la Mercè i la Casa Masó.

Àmbits:Arts visuals / Patrimoni i museus
Tipus:Exposició
Dates:
Exposició ja realitzada (20/12/22 - 11/03/23)
Lloc:Casa Masó
Preu:6 €
Club:50% de descompte.

Tal com es va fer per primera vegada fa dos anys, la Casa Masó convida un artista contemporani a instal·lar la seva obra a les sales i habitacions de la casa museu en la segona edició dels "Diàlegs contemporanis amb la Casa Masó". En aquest cas es tracta del pintor Pep Camps (Girona, 1962), a qui la seva ciutat natal dedica una àmplia retrospectiva amb motiu del seu 60è aniversari. L'exposició es podrà veure repartida en quatre espais: la Casa de Cultura, la Fundació Fita, l'Escola d'Art de la Mercè i la Casa Masó, i segons el seu comissari, Toni Álvarez Arana, "pretén realçar la trajectòria d'aquest pintor a partir d'una revisió i reflexió dels seus treballs en el decurs d'aquests quasi quaranta anys de completa dedicació al món de les arts plàstiques".

En el cas de la Casa Masó, Camps ha batejat la instal·lació de les seves obres amb el títol "Interiors al quadrat". Segons ha explicat Toni Álvarez, el títol parteix del fet que s'exposen treballs de la sèrie "Interiors" de Pep Camps dins els interiors del que va ser la casa de Rafael Masó. "Aquí hem volgut jugar amb els contrastos dels colors purs de les obres", diu Álvarez, "que ara substitueixen quadres ja existents en la decoració de Masó, creant així noves atmosferes i dialogant amb les altres obres que formen part de l'exposició permanent de la casa". El mateix Camps, junt amb Toni Álvarez, és qui va escollir els espais on penjar les seves obres, que els visitants aniran trobant durant el recorregut per la casa.

Per visitar la Casa Masó i poder veure el muntatge de les obres de Pep Camps, cal fer una reserva prèvia. La Casa Masó és oberta de dimarts a dissabte, excepte els festius locals i nacionals.

Exposició comissariada per Toni Álvarez Arana. Fotografies de Rafel Bosch Aragó.