Català Español English
Agenda

Elles també hi eren. Les dones de la Casa Masó (1830-2015)

Aquesta mostra explica la vida d'onze dones de la família Masó que han viscut a la casa del carrer Ballesteries durant els darrers dos-cents anys.

Dia Internacional de la Dona
Àmbits:Arts visuals / Lectura, ciència i humanitats / Patrimoni i museus
Tipus:Exposició
Dates:
Exposició ja realitzada (09/03/21 - 10/09/21)
Lloc:Casa Masó
Preu:Gratuït

Aprofitant el mirador privilegiat que ofereix la col·lecció i el llegat documental de la Casa Masó, l’exposició aprofundeix en la història de les dones que l’han habitat. La mostra descobreix el petit món de les filles, germanes, mares i esposes de la família Masó i, de retruc, el de les gironines i catalanes dels segles XIX i XX. L’exposició s’acompanya d’activitats que volen eixamplar la visió que tenim envers la història recent de les dones de la ciutat. S'exposen objectes personals de les protagonistes i documents de la seva activitat pública i privada, procedents de la col·lecció de la Fundació Rafael Masó i de particulars.

Exposició basada en el llibre de Rosa M. Gil Tort "Elles també hi eren. Història de les dones de la Casa Masó (1830-2015)" (Fundació Valvi). Comissariada per Rosa M. Gil Tort i produïda per la Fundació Rafael Masó.

Oberta de dimarts a divendres, de 10 a 14 h i de 15 a 18 h. Aforament limitat, mascareta obligatòria. Si us plau, mantingueu la distància de seguretat dins la sala d'exposicions.

Exposició basada en el llibre de Rosa M. Gil Tort "Elles també hi eren. Història de les dones de la Casa Masó (1830-2015)" (Fundació Valvi). Comissariada per Rosa M. Gil Tort i produïda per la Fundació Rafael Masó.. . Aforament limitat, mascareta obligatòria. Si us plau, mantingueu la distància de seguretat dins la sala d'exposicions.