Notícies

dimecres 10 d'octubre de 2018

L'Obra Social "la Caixa" renova el seu ajut al Servei Educatiu de la Casa Masó

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i el director territorial de Caixabank a Catalunya, Jaume Masana, ahir varen signar l’acord.


L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i el director territorial de Caixabank a Catalunya, Jaume Masana, varen renovar ahir el conveni de col·laboració per afavorir el desenvolupament de les diverses activitats de caràcter cultural i social que es duen a terme a l’Auditori de Girona, a la Casa Masó i al Museu del Cinema. Sobre el conveni, l’alcaldessa de Girona va remarcar que “és important que existeixin empreses que estan disposades a col·laborar amb el teixit social de la ciutat, i en aquest sentit l’Obra Social ‘la Caixa’ és un exemple d’implicació en projectes que són clau per a la cultura i la promoció de Girona, projectes emblemàtics que serien més difícils de tirar endavant sense el seu suport”. En la mateixa línia, el director territorial de Caixabank a Catalunya va destacar que l’acord respon al compromís de CaixaBank amb les comarques gironines.

En el cas de la Fundació Rafael Masó, l’Obra Social “la Caixa” ja fa alguns cursos que dóna suport als diferents programes del Servei Educatiu de la Casa Masó, fent possible d’aquesta forma que les activitats educatives arribin a un major nombre d’escoles i estudiants de la ciutat i de les comarques de Girona.
Per conèixer els programes que ofereix el Servei Educatiu de la Casa Masó fes clic a l’enllaç, i per veure algunes de les activitats que es duen a terme consulta el bloc del Servei Educatiu.Ajuntament de Girona Col·legi d'Arquitectes de Catalunya - Demarcació de Girona Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Girona Universitat de Girona