Notícies

dimarts 15 de gener de 2019

El MAK de Viena dedica una gran exposició a Kolo Moser

"Koloman Moser: Artista universal entre Gustav Klimt i Josef Hoffmann" és el títol de l'exposició que el MAK de Viena dedica a Kolo Moser coincidint amb el centenari de la seva mort.


Fins el 22 d'abril es pot visitar aquesta gran exposició antològica que repassa l'obra d'un artista total, ja que va ser un mestre en les disciplines de la pintura, les arts gràfiques, l'artesania i les arts aplicades, a més del disseny d'interiors, la moda i l'escenografia a la Viena de finals del segle XIX i principis del XX. Per això Moser és considerat un dels artistes més representatius de la Secessió de Viena, i un dels que va exercir una influència més notable en l'obra de Rafael Masó, especialment durant la primera dècada de la seva trajectòria com a arquitecte, així com en l'obra de molts altres arquitectes i dissenyadors arreu d'Europa i Amèrica.

Més informació al web del MAK


Ajuntament de Girona Col·legi d'Arquitectes de Catalunya - Demarcació de Girona Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Girona Universitat de Girona