Notícies

dijous 14 de febrer de 2019

El COAC-Girona presenta el cicle d’exposicions “L’àlbum de l’arquitecte”

La Demarcació de Girona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC) inicia aquest mes de febrer un nou cicle d'exposicions dedicat a la fotografia amb el nom de “L'Àlbum de l'arquitecte”. La primera de les exposicions, que s’inaugura avui a dos quarts de 8 del vespre, porta per títol “Sigurd Lewerentz.


44 fotografies del viatge a Itàlia” i mostra una selecció d’instantànies fetes per l’arquitecte suec durant el viatge que va fer a Itàlia l’any 1909, actualment conservades al DM DigitaltMuseum.

Les altres exposicions d’aquest cicle que es podran veure a la sala La Cova del COAC durant el 2019, són “Leonardo Finotti. Rio de Janeiro, un photobook” (maig - juliol 2019), “Clara Pardo. Què veig? Mirar: observar amb els ulls, anar amb compte” (setembre - novembre 2019) i “Laszlo Moholy-Nagy. Pintura, Fotografia, Film. Un llibre de la Bauhaus” (desembre 2019).

Més informació a l’agenda del COAC


Ajuntament de Girona Col·legi d'Arquitectes de Catalunya - Demarcació de Girona Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Girona Universitat de Girona