Notícies

dijous 3 d'octubre de 2019

La Casa Masó obre el nou cicle sobre el patrimoni literari com a recurs educatiu

La Casa Masó serà el punt de partida del nou cicle sobre el patrimoni literari adreçat a les professores i professors de literatura de secundària. D’aquesta manera es podrà reviure el vincle tan intens que va unir la casa i la seva família amb el món de la literatura, especialment en l’època noucentista.


Els mesos d’octubre i novembre el cicle organitzat per Espais Escrits i l’Institut de Ciències de l’Educació Josep Pallach, té com objectiu facilitar materials i espais on la literatura es faci accessible a l’alumnat de secundària. Durant quatre caps de setmana, set espais de memòria relacionats amb la nostra literatura, ens introduiran en aquest món particular a través de set rutes temàtiques.

La sessió d’obertura serà el proper dissabte 19 d’octubre i tindrà per escenari la Casa Masó, lloc on es farà una presentació del Mapa Literari com a recurs pedagògic de la ma de la docent Cèlia Nolla. Seguidament hi haurà l’espectacle poètic Espais Enllà. La literatura catalana en un clic i finalment s’oferirà als assistents participar en la visita guiada literària a la Casa Masó, Viure entre lletres i escriptors.

En caps de setmana successius els docents podran fer un tastet dels recursos a través de les rutes Josep Pla a Cap Roig, Miquel Pairolí a Quart, Mercè Rodoreda a Romanyà, la ruta Les closes de M. Àngels Anglada, la ruta literària a Vilabertran i la ruta Joan Vinyoli a Santa Coloma de Farners.

Trobareu més informació al pdf adjunt i a la web d’Espais Escrits
La Casa Masó obre el nou cicle sobre el patrimoni literari com a recurs educatiu

Ajuntament de Girona Col·legi d'Arquitectes de Catalunya - Demarcació de Girona Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Girona Universitat de Girona