Notícies

divendres 31 de juliol de 2020

Tornem oferir visites guiades de dimarts a dissabte

A partir de l'1 de d'agost ja es pot tornar visitar la Casa Masó durant els dies d'obertura habituals, amb visites guiades de dimarts a dissabte. Els diumenges també es pot visitar l'exposició temporal de la planta baixa.


Aquest dissabte tornen les visites guiades a la Casa Masó de dimarts a dissabte, com és habitual sempre amb reserva prèvia, amb les mascaretes posades i amb la màxima distància possible entre les persones del grup per tal de garantir la seguretat i la higiene. A partir del dimarts dia 4 d'agost podrem oferir visites guiades tant al matí com a la tarda.

Envieu-nos un correu electrònic (info@rafaelmaso.org), ompliu el formulari de reserva que hi ha al web o simplement truqueu per telèfon al 972 413 989 (si no responem deixeu-nos un missatge) i indiqueu les vostres preferències de dia, hora, idioma i nombre de persones, per tal de poder atendre la vostra petició. Recordeu que l'aforament de les visites guiades a la casa és reduït (8 persones com a màxim). Els horaris d'oficina de la Casa Masó són de dimarts a divendres de 9 a 18 h. Mirarem de respondre la petició el més aviat possible.

Els diumenges la Casa Masó també és oberta, però només es pot visitar la sala d'exposicions temporals de la planta baixa. El dia 15 d'agost, festiu, la casa serà tancada.


Ajuntament de Girona Col·legi d'Arquitectes de Catalunya - Demarcació de Girona Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Girona Universitat de Girona