Notícies

dijous 14 de gener de 2021

No podem fer visites guiades ni activitats a la Casa Masó

Però la Fundació continua oberta en línia. Al peu d'aquesta pàgina trobaràs l'enllaç de la Fundació a Google Art Project amb la visita virtual, les exposicions i la col·lecció en línia. Gràcies per la visita!


Per evitar la progagació i ajudar a la contenció del brot epidèmic, i seguint les recomanacions d'higiène i de mobilitat de les autoritats sanitàries, a la Casa Masó no podem fer visites guiades mentre estiguin en vigor les mesures especials de contenció de l’activitat laboral i social, de la mobilitat i en matèria de salut pública. De moment, en el cas de la Casa Masó, aquestes mesures es mantenen fins el dia 25 de gener.

De dimarts a divendres si que es pot visitar l'exposició temporal dels 50 anys de l'Arxiu Històric del COAC a la sala d'exposicions de la Casa Masó, amb aforament limitat. Com sempre, i a tot arreu, és obligatòria la mascareta, la distància de seguretat i el rentat de mans.

Disculpeu les molèsties. Per qualsevol dubte o aclariment ens podeu trucar, de dimarts a divendres (d'11.30 a 18 h) al 972 413 989 o ens envieu un correu a info@rafaelmaso.org


Ajuntament de Girona Col·legi d'Arquitectes de Catalunya - Demarcació de Girona Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Girona Universitat de Girona