Notícies

dijous 29 d'octubre de 2020

No podem fer visites guiades a la Casa Masó

Mentre estiguin en vigor les mesures especials de contenció de l'activitat social i cultural, hem de deixar de fer visites guiades a la Casa Masó, de moment fins el dia 8 de desembre.


Per evitar la progagació i ajudar a la contenció del brot epidèmic, i seguint les recomanacions d'higiène i de mobilitat de les autoritats sanitàries, a la Casa Masó no podem fer visites guiades mentre estiguin en vigor les mesures especials de contenció de l’activitat laboral i social, de la mobilitat i en matèria de salut pública. De moment, en el cas de la Casa Masó, aquestes mesures es mantenen fins el dia 8 de desembre.

De dimarts a divendres si que es pot visitar l'exposició temporal dels 50 anys de l'Arxiu Històric del COAC a la sala d'exposicions de la Casa Masó, amb aforament limitat. Com sempre, i a tot arreu, és obligatòria la mascareta, la distància de seguretat i el rentat de mans.

Disculpeu les molèsties. Per qualsevol dubte o aclariment ens podeu trucar, de dimarts a divendres (d'11.30 a 18 h) al 972 413 989 o ens envieu un correu a info@rafaelmaso.org


Ajuntament de Girona Col·legi d'Arquitectes de Catalunya - Demarcació de Girona Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Girona Universitat de Girona