NotÝcies

dijous 30 de setembre de 2021

La Casa Masˇ torna ser escenari del festival Concerts a cegues

El festival s’inaugurarÓ amb un concert gratu´t a Torre Gironella, incorporarÓ la Catedral de Girona com a escenari i oferirÓ un concert especial a la ResidŔncia Assistida per a gent gran Creu de Palau. El concert a la Casa Masˇ serÓ el 13 de novembre.Els Concerts a Cegues segueixen creixent i la tercera ediciˇ arriba aquesta tardor amb vuit dates i l’estrena de nous espais. DesprÚs d’una segona ediciˇ que es va haver d’ajornar per les restriccions sanitÓries, el cicle torna a les dates originals entre octubre i desembre i ho fa carregat de novetats.

El festival oferirÓ per primera vegada un concert gratu´t, que es farÓ a l’aire lliure a Torre Gironella i serÓ la inauguraciˇ d’aquesta tercera ediciˇ. D’aquesta manera es segueix apostant per obrir la m˙sica a tots els p˙blics i portar concerts en barris on habitualment hi ha menys oferta cultural.

Un altre espai que s’estrenarÓ en la tercera ediciˇ del festival serÓ el dels soterranis de la Catedral de Girona, que serÓ un dels principals atractius d’enguany. A banda d’aquestes dues localitzacions tambÚ hi haurÓ actuacions a la Casa Masˇ, els Banys └rabs, la Capella de Sant Jaume, el monestir de Sant Pere de Galligants, el Museu d’Hist˛ria de Girona i el Museu d’Art de Girona. En el cas dels tres ˙ltims, els concerts tindran lloc en localitzacions diferents a les altres edicions del festival per reivindicar els diferents espais dels equipaments. Com en les edicions anteriors, als espais amb aforaments mÚs redu´ts s’hi farÓ una doble sessiˇ.

El festival arrencarÓ amb el concert inaugural el dissabte 30 d’octubre i tindrÓ un concert cada setmana fins el dissabte 18 de desembre, que es tancarÓ al Museu d’Art. Les entrades ja es poden comprar al preu de 10€ a travÚs de la pÓgina web concertsacegues.cat.

Totes les dates dels Concerts a Cegues:

27 d’octubre: ResidŔncia per a gent gran Creu de Palau (exclusiu residents)
30 d’octubre: Torre Gironella
6 de novembre: Soterranis de la Catedral de Girona
13 de novembre: Casa Masˇ (a les 18 h i a les 20 h)
20 de novembre: Banys └rabs
27 de novembre: Capella de Sant Jaume
4 de desembre: Sant Pere de Galligants
11 de desembre: Museu d’Hist˛ria de Girona
18 de desembre: Museu d’Art de Girona


Ajuntament de Girona ColĚlegi d'Arquitectes de Catalunya - Demarcaciˇ de Girona ColĚlegi d'Aparelladors, Arquitectes TŔcnics i Enginyers d'Edificaciˇ de Girona Universitat de Girona