Notícies

divendres 31 de juliol de 2020

La Casa Masó celebra 100 anys

Hem preparat una tardor plena d'activitats i exposicions a la Casa Masó per celebrar el centenari de la casa.Rafael Masó va acabar de remodelar la Casa Masó per al seu germà Santiago a principis de 1920, per tant aquest any celebrem els 100 anys d'una casa que s'ha convertit en icona de Girona i del Noucentisme.

Consulta l'agenda per conèixer totes les activitats previstes: destaca un cicle de conferències a càrrec de diferents especialistes que parlaran de l'art, la literatura i la música que es feia a Catalunya el 1920, en el moment que Masó completava la casa.

També es fan presentacions, visites guiades i vàries exposicions, de les que destaquen la dels 50 anys de l'Arxiu Històric del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya i el primer dels "Diàlegs contemporanis amb la Casa Masó" una proposta d'intervenció artística a càrrec d'un artista viu a diferents espais de la casa, en aquest cas a càrrec del pintor Quim Corominas.

Totes les activitats tenen aforament limitat, per la qual cosa és imprescindible la reserva o la inscripció prèvia. T'esperem!


Ajuntament de Girona Col·legi d'Arquitectes de Catalunya - Demarcació de Girona Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Girona Universitat de Girona