Notícies

dimecres 25 de setembre de 2013

Conferència sobre Rafael Masó a la Universitat de Stanford

El director de la Fundació Rafael Masó parlarà de Masó i l'arquitectura noucentista el dia 3 d'octubre a la prestigiosa universitat californiana.


El director de la Fundació Rafael Masó, Jordi Falgàs, ha estat convidat a pronunicar una conferència sobre Rafael Masó i l'arquitectura del Noucentisme a la Universitat de Stanford (EUA). Amb el títol "De Gaudí a Masó: mutació i mimesi a l'arquitectura catalana entre el Modernisme i el Noucentisme", l'acte tindrà lloc dijous, dia 3 d'octubre (17 h), al Departament de Cultures Ibèriques i Llatinoamericanes de la universitat californiana.

La xerrada de Falgàs pretén donar a conèixer l'obra arquitectònica de la generació posterior a Antoni Gaudí i al Modernisme català, és a dir, d'arquitectes com Rafael Masó, Jeroni Martorell, Josep Goday, Josep M. Pericas, i Lluís Planas Calvet, entre d'altres, que es van identificar amb els postulats del Noucentisme i són encara molt desconeguts i poc estudiats en l'àmbit acadèmic dels Estats Units. La conferència ha estat organitzada pel Programa d'Estudis Ibèrics amb la col·laboració dels programes de Disseny Arquitectònic i d'Estudis Urbans de la Universitat de Stanford.


Ajuntament de Girona Col·legi d'Arquitectes de Catalunya - Demarcació de Girona Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Girona Universitat de Girona