Notícies

divendres 29 de maig de 2020

La Casa Masó reobre la porta el 10 de juny

Ja es poden reservar visites guiades a través del web i per telèfon. La Casa Masó torna obrir al públic a partir del 10 de juny, amb totes les mesures necessàries de desinfecció, higiene i seguretat per garantir la protecció dels visitants i dels treballadors durant les fases actuals i futures de desconfinament.


Per telèfon i a través del web es poden concertar visites guiades a la casa museu, que de moment només es podran fer amb una reserva prèvia que hagi estat confirmada.

Evidentment, les característiques dels diferents espais de la casa per on han de passar els visitants han obligat la Fundació Rafael Masó a pensar en un format de visita més restringit del que és habitual. Inicialment només es faran visites guiades dos dies a la setmana, dimecres i divendres, i només amb grups reduits de persones que pertanyin a la mateixa unitat familiar, per tal de minimitzar el risc de contagi i per poder garantir la neteja i desinfecció de totes les zones de la casa després de cada visita. Serà obligatori portar mascareta protectora i desinfectar-se les mans, i només s’acceptarà el pagament amb targeta de crèdit.

En la fase 3 del desconfinament també es reobrirà el servei de consulta a la biblioteca i l’arxiu de la Casa Masó, només per a consultes individuals també amb visita concertada prèviament. A la botiga de la Casa Masó hi trobareu els llibres i catàlegs sobre Rafael Masó (també en venda el web) i els petits objectes exclusius de regal.

El 17 de juliol es reobrirà la sala d’exposicions temporals, que també es podrà visitar els caps de setmana, amb una exposició sobre Joan Baptista Coromina, Josep Pla i Rafael Masó. La previsió, en funció de com evolucioni la situació sanitària, és poder tornar al funcionament normal de les visites i les activitats de la Casa Masó a mitjans de setembre.

Per qualsevol dubte envieu-nos un correu electrònic (info@rafaelmaso.org) o deixeu-nos un missatge al 972 413 989. Us esperem!


Ajuntament de Girona Col·legi d'Arquitectes de Catalunya - Demarcació de Girona Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Girona Universitat de Girona