Notícies

divendres 11 de desembre de 2020

Nou recurs educatiu: "Què amaguen les rajoletes?"

Portar la casa de Rafael Masó a les escoles i instituts és la primera intenció d'aquest recurs educatiu, començant amb un vídeo comentat per introduir l'alumnat a l'arquitectura del nostre protagonista.


Però aquest recurs després posa l'atenció als detalls d'aquesta casa. Concretament a les rajoletes dissenyades per Masó que trobem a l'entrada i a l'escala, que són les que ens poden donar certes pistes de l'entorn de Rafael Masó, de la seva família, de la seves prioritat i manera de ser.

Tanmateix, també ens permet a partir del detall de les rajoletes, extrapolar a una família benestant de Girona i a part de la societat catalana de l'època. Tot complementat amb material complementari per poder aprofundir després de la realització del recurs.

Activitat d'hora i mitja portada a terme al mateix centre educatiu on només fa falta poder projectar imatges i vídeos amb el següent guió general (adaptat per a educació infantil, primària i secundària).

Si vols més informació sobre aquesta nova proposta educativa de la Fundació, fes clic a la pestanya Educació del menú principal.


Ajuntament de Girona Col·legi d'Arquitectes de Catalunya - Demarcació de Girona Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Girona Universitat de Girona