Notícies

dimarts 22 de juny de 2021

Descarrega't la nova app "Descobrint Girona" i fes la Ruta Masó per la ciutat

L'aplicació és gratuïta i qui finalitzi un dels itineraris tindrà descomptes a la Casa Masó i a diferents museus de la ciutat


Descobrint Girona és una aplicació mòbil gratuïta que permet descobrir el patrimoni de la ciutat de Girona a través de sis itineraris culturals de temàtica diversa i per a tota la família. Els itineraris van dirigits als aficionats a la ficció cinematogràfica i als amants de la història, l'arquitectura i l'art urbà. Està disponible en català, castellà, anglès i francès.

Una de les rutes que ofereix la app està dedicada a l'arquitectura de Rafael Masó. L'itinerari comença a la Casa Masó i va passant per diferents edificis dels quals es mostren fotografies actuals i antigues i també algun vídeo, fins arribar a la Casa Teixidor ("La Punxa"). Les altres rutes que es poden fer amb la app són "Girona de gel i foc", sobre el rodatge de la sèrie "Joc de trons"; "Girona plató", sobre altres rodatges cinematogràfics que s'han fet a la ciutat; "La Força vella", que proposa un recorregut per la Girona medieval; "Milestone", per descobrir els murals de gran format creats en el marc del Festival Milestone Project al Barri Vell; i "monar'T", que segueix el rastre de l'art urbà del festival monar'T als barris de Santa Eugènia i Can Gibert del Pla.

Quan finalitzeu un itinerari, podreu gaudir d'un descompte del 50% en l'entrada a escollir entre el Museu del Cinema, Casa Masó, Museu d'Història de Girona i Museu d'Història dels Jueus; i un 10% de descompte en els productes de les respectives botigues.

Per utilitzar l'aplicació només cal descarregar-la en dispositius mòbils, iOS o Android, i seguir els punts d'itinerari indicats a la geolocalització.

"Descobrint Girona" és una iniciativa del PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial.


Ajuntament de Girona Col·legi d'Arquitectes de Catalunya - Demarcació de Girona Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Girona Universitat de Girona