Notícies

dimecres 30 de juny de 2021

La Casa Masó es pot tornar visitar els caps de setmana

Per les visites de dissabtes i diumenges és imprescindible fer una reserva abans del divendres a les 13 h.


A partir del 3 de juliol la Casa Masó es podrà visitar de dimarts a diumenge, i només estarà tancada els dilluns i els dies festius locals i nacionals. Com és habitual es recomana fer sempre una reserva prèvia, i això és imprescindible per als caps de setmana, ja que per visitar la casa museu els dissabtes i diumenges cal fer una reserva abans del divendres a les 13 h.

La millora de les condicions sanitàries va permetre reobrir progressivament la Casa Masó la primavera passada, primer la sala d’exposicions temporals i després reprendre les visites guiades a la casa museu. En aquests moments, quan ja s’ha pogut retornar a l’aforament habitual de vuit persones per visita, la Casa Masó també pot oferir visites guiades els dissabtes i diumenges, i durant els mesos d’estiu s’afegeix una visita diària més a les quatre que ja son habituals. Així doncs, els horaris de les visites guiades a partir del juliol son a les 11.30, 13, 16, 17.30 i 19 h. Com sempre, es pot escollir la visita guiada en català, castellà, anglès o francès, en funció de la disponibilitat i de les reserves existents.


Ajuntament de Girona Col·legi d'Arquitectes de Catalunya - Demarcació de Girona Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Girona Universitat de Girona